PRESENTATIE TOEKOMSTPLANNEN BSW EN BASKETBALL ACADEMIE LIMBURG

 In

“Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de toekomst”. Deze tekst hebben de volgers van onze (sociale) media ongetwijfeld wel eens voorbij zien komen het afgelopen jaar. Tot nu toe konden we daar inhoudelijk vaak niet op ingaan maar morgen komt daar verandering in!

Morgenavond, vóór de wedstrijd tegen Groningen zal er van 19.15 uur tot 19.45 uur een presentatie gegeven worden over de toekomstplannen van BSW en Basketball Academie Limburg. Iedereen die interesse heeft is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. De presentatie zal gehouden worden in de Businessclub. De leden van de Businessclub hebben zoals altijd toegang via de buiteningang van de businessclub. Alle andere geïnteresseerden kunnen de businessclub betreden via de ingang in de sporthal. Tijdens de rust en na de wedstrijd is de businessclub zoals gebruikelijk alleen toegankelijk voor businessclubleden.

We hopen u morgen in grote getale te mogen ontvangen in de Businessclub en daarna bij de wedstrijd tegen Donar uit Groningen!