Netwerken bij BSW is een fenomenaal gebeuren en een geweldig avondje uit met basketball

Voor veel ondernemers in de regio Limburg en Zuidoost-Brabant is BusinessClub BSW een begrip. Het is dé plek waar belangrijke zakelijke contacten gelegd worden onder het genot van een hapje en een drankje en natuurlijk top basketball.

 

NETWERKPLATFORM

‘BusinessClub BSW is een uniek netwerkplatform voor ondernemers in de regio Limburg en Zuidoost-Brabant. Het is een ontmoetingsplaats voor o.a. het uitwisselen van ervaringen over zakendoen, ontwikkelingen in de markt en van het bedrijf en andere kwesties die op het pad van iedere ondernemer komen. Vertegenwoordigers en leden van plaatselijke en regionale ondernemersverenigingen, overheids- en semioverheidsinstanties, serviceclubs en andere business clubs geven regelmatig acte de présence. Tijdens alle thuiswedstrijden van het 1e team van BSW is de business club geopend en is het een trefpunt voor alle sponsoren in een relaxte, sfeervolle en sportieve omgeving. We organiseren tal van extra activiteiten om ieders kennis over uiteenlopende onderwerpen te vergroten of om andere ondernemers in de regio beter te leren kennen. U hoeft zeker geen fan van basketballl te zijn om uw aan te sluiten bij BusinessClub BSW.

 

WIE ZIJN WIJ?

‘BusinessClub BSW speelt een belangrijke rol bij de ontwikkeling en ondersteuning van topsport basketballl in Weert. Krachtenbundeling van ondernemerschap en topsport leidt immers tot wederzijdse resultaten en successen.We zijn gevestigd in een mooie multifunctionele accommodatie grenzend aan Sporthal Boshoven in Weert. Deze locatie is de basis voor netwerkbijeenkomsten rondom de thuiswedstrijden van basketballl-eredivisionist BSW. Maar daar blijft het niet bij: er worden tal van andere netwerkactiviteiten georganiseerd die geheel losstaan van het basketballl, zoals lezingen, presentaties van aangesloten ondernemers, ontbijt- en lunchbijeenkomsten en bedrijfsbezoeken. Op de kalender staan verder wisselende thema’s als bezoek aan theater, landelijke sportevenementen, wijnproeverijen, golfwedstrijd en – clinic, etc. Door sponsor te zijn van BusinessClub BSW neemt u deel aan een zeer actief netwerk met een sportief accent’.

 

WIN-WIN SITUATIE

‘Om de hoge sportieve doelstellingen te bereiken is samenwerking met business partners van groot belang. Het is deze twee-eenheid – business partners en BSW – die topbasketballl mogelijk maakt. BSW biedt haar business partners een groot aantal tegenprestaties. Deze variëren van naamverbinding en toegang tot communicatiedragers (kleding, boarding, etc.) tot media-aandacht, relatiemarketing en speciale rechten. Partners sluiten met BSW een op maat gemaakt contract. Veel bedrijven hebben een andere kijk op zaken gekregen dan in het laatste jaren gebruikelijk was. De combinatie van zakendoen en ontspanning vormt de basis binnen BusinessClub BSW. Het staat garant voor netwerken voor wederzijds resultaat en succes. Iedere partner moet zich ‘thuis voelen’ binnen BSW’.

Akeel Eduardo
Akeel Eduardo