Wanneer BSW spreekt over “BSW als medium” dan laat zich dat vertalen naar de talrijke communicatiemogelijkheden die BSW haar partners te bieden heeft. Uitgangspunt hierbij vormt het pakket aan wensen en eisen die partners (sponsoren) voor ogen hebben.

BSW vindt het van essentieel belang dat er nauw wordt samengewerkt met haar partners. Een goed onderling contact is naar de mening van BSW een primaire voorwaarde voor een optimale benutting van sponsoring. Bij veel business partners van BSW vormt sponsoring een belangrijk onderdeel binnen de door hen gebezigde marketing- en communicatiemix. De waarde van sponsoring binnen deze mix kan alleen bepaald worden door de kosten en opbrengsten te vergelijken met alternatieven. Samen met u willen we dan ook graag de tegenprestatie analyseren en de waarde vaststellen. Een kleine greep uit de talloze mogelijkheden in willekeurige volgorde.

 

GEPRINTE MEDIA

Landelijke, regionale en lokale kranten
Advertentie voor elke thuiswedstrijd in regionale krant

 

TELETEKST

NOS Teletekst Basketballpagina’s 616, 617 en 618 en de sportnieuwspagina 601
L1 Tekst sportnieuwspagina 601 met verwijzing naar speciale pagina met wedstrijdverslag

 

RADIO & TELEVISIE

De NOS besteedt regelmatig aandacht aan basketball. Zeker als het om de topwedstrijden in de eredivisie gaat, maar zeker ook bekerwedstrijden en play-offs. De finales zijn live te volgen. WTV en L1 zenden een wedstrijdverslag uit van vrijwel elke thuiswedstrijd, gemaakt door Ronald van Dam (bekend van Sport 1) en Media Creations. Met pre- en aftergame interviews met spelers, coach en betrokkenen vóór een businessboard met vermelding van de shirtsponsoren. Deze opnames worden ook uitgezonden door de regionale zenders in het gebied van de tegenstanders.
Ook in het favoriete sportprogramma op de radio ‘Langs de Lijn’ op zondag maakt melding van uitslagen en standen in de competitie.

 

INTERNET & SOCIAL MEDIA

www.bswbasketball.nl
www.youtube.com
www.basketballleague.nl
www.ibasketball.nl
www.basketballheadlines.nl
http://www.tboek.nl/gastenboek/bsweert
twitter
facebook
linked-in

 

PROGRAMMABOEKJE

Bij de thuiswedstrijden worden aan het publiek gratis programmaboekjes uitgedeeld. Het is vanzelfsprekend dat hierin sponsoren kunnen worden gepresenteerd. Daarnaast is er advertentie ruimte beschikbaar voor geïnteresseerde partijen.

Joost Padberg