Tien doorslaggevende argumenten …

  1. Business-to-business is hoofdzaak, basketball is de verbindende schakel om gemakkelijker in contact te komen met andere ondernemers.
  2. Het opbouwen en uitbreiden van een krachtig zakelijk netwerk: noodzakelijk voor de continuïteit van elk bedrijf. Het frequente contact met plaatselijke en regionale collega-ondernemers biedt meer kans om zakelijk te scoren.
  3. Deelnemen aan inspirerende én ontspannende business-to business activiteiten, toegankelijk voor u en een of meerdere personeelsleden, uw partner of introducees. Afhankelijk van de activiteit wordt er wel eens een extra financiële bijdrage gevraagd per deelnemer.
  4. In een ongedwongen sfeer contacten leggen, die belangrijk zijn voor de eigen onderneming.
  5. Het zichtbaar maken van de eigen organisatie.
  6. Vermelding van uw bedrijf op www. bswbasketball.nl met een link naar uw eigen website.
  7. Gelegenheid om gasten mee te nemen naar de wedstrijden, bijvoorbeeld eigen zakelijke relaties of personeel.
  8. Gratis toegang, drank en hapjes voor twee personen tot alle thuiswedstrijden van BSW : circa 20 wedstrijden tijdens de reguliere competitie met voor, tijdens en na de wedstrijden gezellige, informele bijeenkomsten.
  9. Mogelijkheid om tegen een zeer geringe vergoeding gebruik te maken van de ruimte en faciliteiten van Business Club BSW voor uw eigen zakelijke bijeenkomsten, zoals workshops, vergaderingen, productpresentaties, seminars en lezingen.
  10. Iets bijdragen aan een sportieve zaak.
Businessclub Weert